Medailonek lektora
Bc. Anna Packová
Lektorka vystudovala bakalářský studijní program Specializace ve zdravotnictví – výživa a prevence výživou. Její stěžejní téma je školní stravování. V průběhu svého profesního života publikovala články z oblasti školního stravování v odborných časopisech, je autorkou několika kuchařských knih a receptářů pro školní jídelny a je zakladatelkou Soutěže školních jídelen. Současně je členkou pracovních týmů v projektech:
UMBESSA – Trvale udržitelný jídelníček; UZEI – Chuť života, zdravé regionální potraviny ve školách
MŠMT – Pohyb a výživa; SZÚ – Zdravá školní jídelna.
Anotace kurzu
Stravování dětí v dětské skupině. Spotřební koš potravin a nutriční doporučení.
Tento on-line workshop má za cíl zodpovědět účastníkům otázku: Jak zajistit stravování v dětské skupině v rámci stanovených pravidel? Co je to "spotřební koš"? Jaká jsou doporučení při zajišťování stravy pro děti v dětské skupině?
Termíny on-line workshopu
Bližší informace ohledně náležitostí k vysílání jednotlivých kurzů budeme registrovaným účastníkům zasílat e-mailem! On-line workshopy jsou vysílané prostřednictvím platformy Microsoft TEAMS.